Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

ΜΥΔΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ

Συστατικά συνταγής
500 γρ. μύδια κατεψυγμένα
2 κουταλιές βούτυρο
αλάτι
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αβγά
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές σούπας τριμμένο σκληρό τυρί
Οδηγίες συνταγής
Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε 1 φλυτζάνι νερό με το βούτυρο το αλάτι και το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε τα αυγά το τυρί τον μαϊντανό και τα μύδια.

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι και το ζεσταίνουμε πολύ καλά. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε μικρές ποσότητες από το χυλό με τα μύδια. Αυτά θα φουσκώσουν και θα χρυσίσουν. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί, τα αλατίζουμε και σερβίρουμε.

Διάρκεια: 30 λεπτά
cooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου