Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΒΡΟΛΙΑ Ή ΤΑΜΠΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΧΙΩΤΙΚΟΙ

Υλικά: ταμπουράς, τυρί, κρομμύδι, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι.
Εκτέλεση: Βγάζομε τη φλούδα από τον ταμπουρά. Τον κόβομε σε κομματάκια και τα βράζομε. Τα στραγγίζομε στην τρυπητή. Μετά βάζομε τυρί και μισό ψιλοκομμένο κρομμύδι και τα ανακατεύουμε, αφού πρώτα τα λειώσομε.
Βάζομε αλάτι, πιπέρι, μισό αλεύρι, τα ανακατεύομε και μετά ανοίγομε την κρούστα. Διαμοιράζομε το υλικό στην κρούστα και βάζομε και την υπόλοιπη κρούστα από πάνω.
Μετά τα κόβουμε με ποτήρι και τα βράζομε σε νερό ώστε να ψηθούν. Αφού τους βγάλουμε από το βραστό νερό, τσιγαρίζουμε βούτυρο και τριμμένο τυρί και τους περεχάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου