Eκτέλεση
βραζουμε τις γαριδες για 2-3 λεπτα, να μαλακωσουν. σε ενα μπολ βαζουμε το τυρι κρεμα, το τυρι τοστ κομμενο κυβους, τις γαριδες στραγγισμενες, 2-3 κουταλιες ελειολαδο. τριβουμε το κρεμμυδι, την πιπερια, τον ανιθο, το καροτο στο μουλτι και τα βαζουμε και αυτά στο μπολ. προσθετουμε λιγο αλατι, πιπερι και λιγη παπρικα. ανακατευουμε το μίγμα .κοβουμε το φυλλο κρουστας σε 2-3 κομματια κατα μηκος βαζουμε σε καθε κομματι κια κουταλια απο το μιγμα και τυλιγουμε ρολλακια. ψηνουμε σε καυτο λαδι μεχρι να ροδισουν 2-3 λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου