ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ!
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012
ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΟΤΟ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ
Υλικά:
150 γιαούρτι αγελαδινό, της αρεσκείας μας
2 κουτ. σούπας μαρμελάδα βερίκοκο (με ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ό,τι μας αρέσει)
1/8 (στη μύτη) κουτ. γλυκού σκόνη γαρίφαλο (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με χοντρό καλαμάκι.
newpost.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου