- 1κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα βούτυρο
- 2 κούπες σταφίδες
- 2 κούπες καρύδια
- 4 κούπες φαρίνα
- 4 αβγά
- 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλιά κανελογαρίφαλο
- ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
- Δουλεύουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο, προσθέτουμε τα αβγά και τα χτυπάμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις σταφίδες ,τα καρύδια και το κανελογαρίφαλο και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.
- Ψήνουμε στους 180β. για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο.
.ΠΗΓΗ greekmasa.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου