Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΡΑΧΑΚΙΑ



  • 1κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα βούτυρο
  • 2 κούπες σταφίδες
  • 2 κούπες καρύδια
  • 4 κούπες φαρίνα
  • 4 αβγά
  • 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά κανελογαρίφαλο
  • ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
  • Δουλεύουμε τη ζάχαρη με το βούτυρο, προσθέτουμε τα αβγά και τα χτυπάμε για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τις σταφίδες ,τα καρύδια και το κανελογαρίφαλο και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.
  • Ψήνουμε στους 180β. για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο.


.ΠΗΓΗ greekmasa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου