Υλικά:
Εκτέλεση:
Πηγή: lovecooking.gr
1 ½ κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κλαράκια σέλερυ κομμένα ροδέλες
5-6 αγγουράκια τουρσί κομμένα ροδέλες
800 γρ. Λουκάνικα χοιρινά
3 κουταλιές φύλλα μαϊντανού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κλαράκια σέλερυ κομμένα ροδέλες
5-6 αγγουράκια τουρσί κομμένα ροδέλες
800 γρ. Λουκάνικα χοιρινά
3 κουταλιές φύλλα μαϊντανού
Για τη σως
2 κουταλιές Μουστάρδα
χυμό από 1 λεμόνι
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές Μουστάρδα
χυμό από 1 λεμόνι
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Αφού πλύνουμε τις πατάτες τις βράζουμε με τα φλούδια.
- Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε κύβους.
- Τις τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα.
- Ψήνουμε τα Λουκάνικα σ' ένα τηγάνι, τα κόβουμε ροδέλες και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
- Ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό, το σέλερι και το τουρσί.
- Ανακατεύουμε.
- Σ' ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι με τη μουστάρδα, το πιπέρι και το λεμόνι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου