Υλικά (για 8 διπλά σφολιατίνια ή 16 μονά) :
1 φύλο σφολιάτας
κουβερτούρα τριμμένη ή σπασμένη
1 αυγό
λίγο νεράκι
Εκτέλεση:
- Απλώνουμε τη σφολιάτα και την περνάμε με ένα πινέλο με λίγο νεράκι
- Βάζουμε σε δύο σειρές κατά μήκος την κουβερτούρα, όπως στη φωτογραφία.
- Τυλίγουμε προς τα μέσα ρολό την σφολιάτα και από τις δύο μεριές όπως στη φωτογραφία.
- Κόβουμε σε 8 κομμάτια,(για 16 κομμάτια κόβουμε το παραπάνω βήμα σε 2 ρολά κατά μήκος)
- Χτυπάμε το αυγό και περνάμε από πάνω τα κομμάτια σφολιάτας.
- Βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν, περίπου 20'.
Καλή όρεξη!!!
Read more: http://oreksinaxeis.blogspot.com/#ixzz20Um3eVvE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου