Υλικά:
8 μέτρια άσπρα κρεμμύδια
1 λουκάνικο γύρω στα 120 γρ. ψιλοκομμένο
250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
1 αυγό
6 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
½ φλιτζάνι ζεστό νερό
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα κρεμμύδια για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
- Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Κόβουμε τα κρεμμύδια στη μέση, βγάζουμε τη μισή τους ψίχα και την ψιλοκόβουμε.
- Βάζουμε το μισό βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τον κιμά με το λουκάνικο.
- Βάζουμε σε ένα μπολ το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το τυρί, το αυγό, 4 κουταλιές φρυγανιά, τον κιμά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Γεμίζουμε με το μίγμα τα κρεμμύδια και τα τοποθετούμε σε μονή στρώση σε βουτυρωμένο ταψί.
- Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά, π
- Προσθέτουμε το βραστό νερό και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180° C.
- Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου