Υλικά:
4 λεπτά μοσχαρίσια σνίτσελ χτυπημένα ελαφρά
4 μικρά ντοματάκια
3 πιπεριές πράσινες κόκκινες πορτοκαλί
Δυο κουταλάκια του γλυκού Κάπαρη
Δυο κουταλάκια ψιλοκομμένο Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο τσίλι (προαιρετικά)
Λαχανάνια βρυξελών για το γαρνίρισμα
Eκτέλεση:
- Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα αλείφουμε με ένα μαχαίρι με τυρί κρέμα, (όπως αλείφουμε βούτυρο σε μια φέτα ψωμί), τα αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο μπολ κόβουμε τα ντοματάκια σε μικρούς κύβους.
- Τις πιπεριές, (ότι χρώμα θέλουμε) σε λεπτές λωρίδες, προσθέτουμε την κάπαρη, το μαϊντανό, τσίλι αν θέλουμε, αλάτι - πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι, το μείγμα που φτιάξαμε και το απλώνουμε στην μια πλευρά πάνω στο σνίτσελ .
- Το τυλίγουμε σε ρολό και το τοποθετούμε στο πυρέξ, με την διπλωμένη πλευρά από κάτω.
- Τα ψήνουμε στο φούρνο για 50΄ στους 180° C.
- Σερβίρετε με βραστά λαχανάκια Βρυξελών.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου