Υλικά:
4 αυγά
2 κ.τ.σ. γάλα
3 κ.τ.σ. γραβιέρα τριμμένη
2 λουκάνικα φρανκφούρτης
2 μέτριες πατάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες.
- Χτυπάμε τ' αυγά με 2 κουταλιές νερό μ' ένα πιρούνι και ύστερα προσθέτουμε σταδιακά το γάλα, το τριμμένο τυρί και χτυπάμε λίγο ακόμα!
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολητικό μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε τις πατάτες, ύστερα προσθέτουμε τα λουκάνικα για μερικά λεπτά ακόμα.
- Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει από την κάτω πλευρά!
- Με την βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου, την γυρίζουμε ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά!
- Σερβίρουμε αμέσως σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου