Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

TARAMOΣΑΛΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ






  • Υλικά 

  • 50 γραμμάρια ταραμά.
  • 250 γραμμάρια ψωμί μουσκεμένο και καλά στυμμένο.
  • 1 κουταλιά άνηθο.
  • 1 κουταλιά μαϊντανό.
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια.
  • 4 κουταλιές χυμό λεμονιού,
  • 2 κουταλιές ξύδι.
  • Λίγο πιπέρι.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι.
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες ξεφλουδισμένες ,χωρίς τους σπόρους και ψιλοκομμένες.
  • 3-4 φρυγανιές τριμμένες.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά με λάδι, λεμόνι και ψωμί
  2. Εναλλάξ, προσθέτουμε επίσης και τα κρεμμυδάκια ,μετά βάζουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό.
  3. Προσθέτουμε και τις πιπεριές συνεχίζοντας το χτύπημα.
  4. Στην συνέχεια βάζουμε το πιπέρι και το ξύδι.
  5. Αν δούμε ότι δεν είναι αρκετά πηχτή προσθέτουμε 3-4 φρυγανιες

Η συνταγη είναι της κ. Ελένης Φανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου