Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ



Υλικά
  • 3 στήθη κοτόπουλο
  • 6 πίτες αραβικές
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 1/2 ελαιόλαδο
  • 1/2 κρασί λευκό
  • 2 αυγά (μόνο τον κρόκο)
  • κασερι τριμμένο (για πασπάλισμα)
  • κάρυ
  • πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση
Σωτάρουμε για 5 λεπτά την τηγανιά. Έπειτα, ρίχνουμε τις πιπεριές, το κρασί, τα μπαχάρια και νερό, έως ότου σκεπάσουμε όλα τα υλικά. τα βράζουμε για 40 - 50 λεπτά. κάθε τόσο τα κοιτάζουμε, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να πιεί τα υγρά του. Ρίχνουμε 1/2 κρέμα γαλακτος. έπειτα, παίρνουμε την αραβική πίτα και την γεμίζουμε. Την ρολάρουμε και την στρώνουμε στο πυρεξ. Από επάνω, αλείφουμε τα αυγά, ρίχνουμε το κασέρι και τη βάζουμε 10 - 15 λεπτά να ροδοκοκκινίσει.
alphatv/katipsinete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου