Υλικά
|
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, λιώνουμε το μισό βούτυρο και σωτάρουμε το κρέας. Παράλληλα, σε άλλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και σωτάρουμε ελαφρά τα κυδώνια. Τα πασπαλίζουμε με την κανέλλα και τα απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Στην πρώτη κατσαρόλα με το κρέας, προσθέτουμε το κρεμμύδι και 1 1/2 κούπα νερό περίπου συν τις 2 κουταλιές μέλι. Περιμένουμε να μαλακώσει το κρέας (40'-45') και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Λίγο αργότερα, προσθέτουμε και τα βερύκοκα με τα κυδώνια. Τα δαμάσκηνα, επειδή είναι μαλακά, καλό είναι να τα προσθέσουμε 5' πριν γίνει το φαγητό μας.
vefashouse.gr
magirema.com
|
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013
ΑΡΝΑΚΙ ΑΪΒΑΛΙ ΚΕΜΠΑΜΠ Ή ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου