Υλικά
Αρνί (μπούτι και μπροστινό)
Κρεμμύδια φέτες
Καρότα ροδέλες
Τομάτα φρέσκια
Δεντρολίβανο, σέλινο, θυμάρι, κανέλα σε σκόνη και σκόρδο
Δάφνη
Κρασί λευκό
Ζάχαρη
Εκτέλεση
Στρώνουμε στο ταψί χοντρές φέτες το κρεμμύδι και από πάνω τοποθετούμε το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια βάζουμε τα καρότα. Έπειτα ρίχνουμε τις μυρωδιές, λίγη ζάχαρη, τις τομάτες αφού τις έχουμε κόψει σε χοντρές ροδέλες και κατόπιν βρέχουμε τα υλικά μας με το λευκό κρασί. Στο τέλος ρίχνουμε ελαιόλαδο και το τοποθετούμε στο φούρνο τον οποίο έχουμε προθερμάνει. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για περίπου δύο ώρες. Σερβίρεται με ρύζι ή πουρέ.
patrisnews.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου