Υλικά (για 5 άτομα)
Εκτέλεση
- Αφαιρείτε το κόκκαλο και τις πέτσες από το κρέας και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
- Ρίχνετε σε κατσαρόλα το λάδι και αν έχετε λίγο μεδούλι.
- Οταν ζεσταθεί, τσιγαριζετε μέσα το κρέας, ρίχνετε τα κρεμμύδια και λίγο νερό και αφήνετε να σιγοψηθούν μέχρις ότου μαραθούν.
- Προσθέτετε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τα γαρύφαλλα, τις ντομάτες (αφού αφαιρέσετε τη φλούδα και τους σπόρους και τις κόψετε), το κρασί και το ξύδι.
- Αφήνετε το κρέας να σιγοψηθεί με τη σάλτσα επί 2 περίπου ώρες ή μέχρις ότου μαλακώσει και η σάλτσα πήξει.
- Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο νερό με αλάτι, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε πιατέλα.
- Τα πασπαλίζετε με παρμεζάνα και ρίχνετε επάνω το κρέας με τη σάλτσα.
- greekcook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου