Υλικά
- 3 στήθη κοτόπουλο
- 6 πίτες αραβικές
- 1 κρέμα γάλακτος
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1/2 ελαιόλαδο
- 1/2 κρασί λευκό
- 2 αυγά (μόνο τον κρόκο)
- κασερι τριμμένο (για πασπάλισμα)
- κάρυ
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε για 5 λεπτά την τηγανιά. Έπειτα, ρίχνουμε τις πιπεριές, το κρασί, τα μπαχάρια και νερό, έως ότου σκεπάσουμε όλα τα υλικά. τα βράζουμε για 40 - 50 λεπτά. κάθε τόσο τα κοιτάζουμε, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να πιεί τα υγρά του. Ρίχνουμε 1/2 κρέμα γαλακτος. έπειτα, παίρνουμε την αραβική πίτα και την γεμίζουμε. Την ρολάρουμε και την στρώνουμε στο πυρεξ. Από επάνω, αλείφουμε τα αυγά, ρίχνουμε το κασέρι και τη βάζουμε 10 - 15 λεπτά να ροδοκοκκινίσει.
alphatv/katipsinete.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου