Θερμίδες 288 kcal Πρωτεΐνη 5 g Λίπος 21 g Υδατάνθρακες 25 g
Τρόπος παρασκευής:
Ξεπλένουμε το μαρούλι, τη ρόκα και τα φύλλα από τα ραπανάκια. Τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα ανακατεύουμε. Ξεπλένουμε τα ραπανάκια και τα κρεμμυδάκια και τα κόβουμε σε ψιλές ροδέλες.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά. Ετοιμάζουμε σε μουλινέτα την βινεγκρέτ ανακατεύοντας το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο και αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά. Ετοιμάζουμε σε μουλινέτα την βινεγκρέτ ανακατεύοντας το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε σε ατομικά μπολ σαλάτας περιχύνοντας την βινεγκρέτ.
Υλικά για 4 μερίδες
- 1 μαρούλι ελληνικό
- 1 ματσάκι ρόκα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 ματσάκι ραπανάκια
- 200 g καλαμπόκι βραστό
- 80 ml ελαιόλαδο
- 25 ml μηλόξυδο
- αλάτι, πιπέρι
lidl-hellas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου