ΥΛΙΚΑ
5 μεγάλες πατάτες
100 γρ. Φέτα τριμμένη
60 γρ. τυρί κασέρι γλυκό τριμμένο
1/4 φλιτζανιού κεφαλοτύρι τριμμένο
1/2 φλιτζάνι έγκατο τριμμένο
2 πιπεριές μικρές (πράσινη και κόκκινη) ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε. Τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο, τις βάζουμε σε ταψί και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για 30-45 λεπτά. Τις τρυπάμε με μεγάλη βελόνα για να δούμε αν ψήθηκαν. Όταν είναι έτοιμες, τις βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο και τις κόβουμε κατά μήκος στη μέση. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεχτικά την ψίχα από τις πατάτες. Σε βαθύ σκεύος ανακατεύουμε όλα τα τυριά, το γάλα και τις πιπεριές προσθέτοντας το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Γεμίζουμε τις πατάτες με το μείγμα και τις ψήνουμε για 20 λεπτά σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρουμε ζεστές.
megatv.com/pareastinkouzina
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου