ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο ζυμαρικά βίδες
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 φινόκιο ψιλοκομμένο
600 γρ. φιλέτο σολωμού σε κύβους
200 ml. λευκό κρασί
200 ml. κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φινόκιο για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σολωμό και μαγειρεύουμε για άλλα 4 λεπτά μέχρι το ψάρι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και μετά από 2-3 λεπτά ρίχνουμε την κρέμα, τον δυόσμο και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά, ανακατεύοντας απαλά. Πασπαλίζουμε με το κουκουνάρι και σερβίρουμε.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου