Υλικά:
Διάρκεια: έτοιμη σε 5 λεπτά
- 5 λωρίδες μπέικον
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 ντομάτες
- 120γρ. κεφαλογραβιέρα
- 8 αυγά
- 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε το μπέικον και τα κρεμμυδάκια.
- Σε ένα τηγάνι, τα τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες.
- Ετοιμάζουμε τα αυγά: τα χτυπάμε σε ένα μπολ και ύστερα προσθέτουμε το μπέικον και τα κρεμμυδάκια.
- Βάζουμε την μισή δόση από την ομελέττα στο τηγάνι. Όταν ψηθεί από τη μια πλευρά προσθέτουμε την ντομάτα και ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα αυγά.
- Τέλος προσθέτουμε το τυρί και διπλώνουμε προσεκτικά την ομελέττα στα δυο, την ψήνουμε από τις δυο μεριές και όταν ετοιμαστεί την μεταφέρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα.
- Κόβουμε σε μεγάλες λωρίδες και σερβίρουμε.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου