Υλικά:
- 500 ml γάλα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 70 γρ. κουβερτούρα
- 30 γρ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και τη σοκολάτα και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
- Σε ένα σκεύος βάζουμε το κορν φλάουρ με μια κουτάλα γάλα από την κατσαρόλα και αφήνουμε να διαλυθεί
- Μόλις διαλυθεί, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
- Βάζουμε σε μπολ στο ψυγείο να κρυώσει η κρέμα μας και διακοσμούμε με σαντιγί στο σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου