Υλικά:
- 600 γρ. γαρίδες χωρίς το κεφάλι
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για το χυλό
- 2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κούπες μπύρα
- 2 κούπες αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τις γαρίδες και ύστερα τις ξεφλουδίζουμε.
- Παράλληλα ετοιμάζουμε τον χυλό ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί και τον αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο.
- Περνάμε τις γαρίδες από το αλεύρι.
- Και ύστερα από τον χυλό.
- Αφού κάψει το λάδι ρίχνουμε τις γαρίδες και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σερβίρεται με πράσινη σαλάτα!
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου