Υλικά:
- 8-10 μπριζολάκια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 5 ντοματάκια κομμένα
- 1/2 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμένη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Θυμάρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.- Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το θυμάρι.
- Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νεράκι.
- Πλένουμε τα μπριζολάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε.
- Σε ένα πιάτο βάζουμε τα μπριζολάκια και πάνω τη σάλτσα.
- Σερβίρουμε.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου