Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ)
1παραδοσιακό φύλλο
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο για φύλλα
20 φέτες παστουρμά
1/2 κιλό μαλακό κασέρι
2 μέτριες σφιχτές ντομάτες
ελάχιστο κύμινο
λίγο σουσάμι(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Κόβετε το κασέρι σε ίσες λεπτές φέτες και σε ροδέλες τις ξεφλουδισμένες ντομάτες.
Βουτυρώνετε ένα μεσαίο ταψάκι και στρώνετε 4 φύλλα βουτυρωμένα. Βάζετε μια στρώση κασέρι και μετά βάζετε τον παστουρμά και τις ντομάτες. Πασπαλίζετε με κύμινο, βάζετε το υπόλοιπο κασέρι και τελειώνετε προσθέτοντας άλλα 3 φύλλα, που προηγουμένως έχετε βουτυρώσει καλά.
Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου