Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

KAΓΚΟΥΡΩ



H εύκολη συνταγή
Καγκουρώ





Υλικά:

1 σφηνάκι vodka
2/3 σφηνάκι βερμούτ ξηρό (ντράϊ)
2 σταγόνες χυμό λεμονιού
πάγο
1 φέτα λεμόνι για γαρνίρισμα


Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε τα παγάκια στο σέικερ.
  2. Προσθέτουμε τη vodka και το βερμούτ.
  3. Ανακατεύουμε καλά και στραγγίζουμε σε ποτήρι για κοκτέιλ.
  4. Στύβουμε τις σταγόνες λεμονοχυμού από πάνω, γαρνίρουμε με τη φέτα του λεμονιού και το καγκουρώ μας είναι έτοιμο.

Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου