Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ





 

Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα
photo: frosoula_s







Τι χρειαζόμαστε:

  • Μύδια
  • Πράσινη καυτερή πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Μουστάρδα
  • Φέτα
  • Λευκό κρασί
  • Λίγο αλεύρι

Πως το κάνουμε:

  1. Τσιγαρίζουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα.
  3. Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-7 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)
  4. Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.
  5. Τέλος χυλώνουμε το σαγανάκι με λίγο αλεύρι


sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου