Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΕΤΑ




Η εύκολη συνταγή


Υλικά: 2 κονσέρβες σαρδέλες τομάτας 
2 τεμαχισμένες ντομάτες 
150γρ. φέτα 
1/3 μάτσου θυμάρι 
4 κουταλιές της σούπας extra παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ξεπλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε τέταρτα τις τομάτες. Ξεπλένουμε τη φέτα και την κόβουμε σε κύβους. Ψιλοκόβουμε το θυμάρι και ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε, συμπληρώνουμε με ελαιόλαδο και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στος 160C για 30 λεπτά. Ανοίγουμε την κονσέρβα, ξεχωρίζουμε προσεχτικά τα φιλέτα της σαρδέλας και αφαιρούμε το κόκαλο. Περιχύνουμε με την ελαφρώς αρωματισμένη σάλτσα τους το ταψί, προσθέτουμε τα φιλέτα και ψήνουμε για 5 λεπτά στους 180C. Διάρκεια: 35 λεπτά 

Πηγή:Lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου