Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ




i-eukoli-syntagi 


Υλικά:

1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε τετράγωνα
1 μικρή μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
16 ντοματίνια
2 ½ κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
600 γρ. χοιρινό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε 16 κομμάτια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε σ' ένα μπολ την πιπεριά, τη μελιτζάνα, το κολοκυθάκι και τα ντοματίνια και τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και τη ρίγανη.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο ή το bbq ή ακόμα και μια τοστιέρα.
  3. Σε 8 σουβλάκια περνάμε το λουκάνικο και εναλλάξ τα λαχανικά.
  4. Ψήνουμε τα σουβλάκια μας για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνουν τα λουκάνικα. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Πηγή: lovecooking.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου