Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΗΘΟΣΑΛΑΤΑ




i-eukoli-syntagi 


Υλικά:

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
1 φλιτζάνι αγγούρι κομμένο σε κύβους
1 ½ κουταλιά ψιλοκομμένο Φρέσκο κρεμμυδάκι
¼ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
¾ του φλιτζανιού μαγιονέζα
¾ του φλιτζανιού γιαούρτι
αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση:
  1. Χτυπάμε στο μούλτι τον άνηθο με το αγγούρι, το κρεμμυδάκι και το πιπέρι μέχρι να ψιλοκοπούν αλλά όχι να διαλυθούν.
  2. Τα βάζουμε σ' ένα μπολ και ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.


Πηγή: lovecooking.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου