Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ




i-eukoli-syntagi 


Υλικά:

6-7 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι ρύζι για σούπα
3 πατάτες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 καρότα 
αλάτι
κόκκινο πιπέρι
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Μπόλικο μαϊντανό


Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα και τα κρεμμυδάκια σε μικρά κομματάκια.
  2. Τα ρίχνουμε σε μπόλικο βραστό και αλατισμένο νερό και αφήνουμε να μαλακώσουν.
  3. Προσθέτουμε τις ντομάτες, λίγο ελαιόλαδο και κόκκινο πιπέρι.
  4. Όσο βράζει η σούπα, ρίχνουμε το ρύζι και αφήνουμε να μαλακώσει, χωρίς όμως να πιει όλο νερό. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε κι άλλο για να διατηρηθεί η σούπα μας.
  5. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και στολίζουμε με μπόλικο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Πηγή: lovecooking.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου