Υλικά (για 10-12 πιτάκια):
1 πακέτο Φύλλο κρούστας ΚΑΝΑΚΙ
750 γρ. πατάτες
3 μεγάλα πράσα (το άσπρο μέρος μόνο)
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 γρ. τριμμένη φέτα
2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
3 αβγά
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το άλλειμα των φύλλων
αλάτΕκτέλεση
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ
1 πακέτο Φύλλο κρούστας ΚΑΝΑΚΙ
750 γρ. πατάτες
3 μεγάλα πράσα (το άσπρο μέρος μόνο)
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 γρ. τριμμένη φέτα
2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
3 αβγά
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το άλλειμα των φύλλων
αλάτΕκτέλεση
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μικρότερα κομμάτια. Τις βάζετε σε μία κατσαρόλα, τις σκεπάζετε με νερό, αλατίζετε και τις βράζετε για 15 λεπτά. Όταν βράσουν τις στραγγίζετε. Καθαρίζετε και κόβετε σε πολύ λεπτές ροδέλες τα πράσα και τα κρεμμυδάκια. Βάζετε σε μία κατσαρόλα 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια. Όταν μαλακώσουν, αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και ρίχνετε τις πατάτες, τον άνηθο, την φέτα, 2 αβγά ελαφρά χτυπημένα, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε. Ετοιμάζετε τα πιτάκια σύμφωνα με τις οδηγίες και τα αλείφετε με το αβγό που περίσσεψε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C για 30 λεπτά.
Για να φτιάξετε Τρίγωνα με ένα φύλλο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου