- Υλικά
- 50 γραμμάρια ταραμά.
- 250 γραμμάρια ψωμί μουσκεμένο και καλά στυμμένο.
- 1 κουταλιά άνηθο.
- 1 κουταλιά μαϊντανό.
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια.
- 4 κουταλιές χυμό λεμονιού,
- 2 κουταλιές ξύδι.
- Λίγο πιπέρι.
- 1/2 φλιτζάνι λάδι.
- 3 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες ξεφλουδισμένες ,χωρίς τους σπόρους και ψιλοκομμένες.
- 3-4 φρυγανιές τριμμένες.
Οδηγίες
- Βάζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά με λάδι, λεμόνι και ψωμί
- Εναλλάξ, προσθέτουμε επίσης και τα κρεμμυδάκια ,μετά βάζουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό.
- Προσθέτουμε και τις πιπεριές συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Στην συνέχεια βάζουμε το πιπέρι και το ξύδι.
- Αν δούμε ότι δεν είναι αρκετά πηχτή προσθέτουμε 3-4 φρυγανιες
Η συνταγη είναι της κ. Ελένης Φανίδου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου