Περιγραφή
Μια συντάγη νοστιμότατη αλλα και νηστίσιμη!
Τι χρειαζόμαστε:
- λάδι ίσα για να καλύψει τη κατσαρόλα
- 1 κιλό σουπιές σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 κρεμμύδι φρέσκο
- λίγο ούζο
- 1 κουτάκι ντομάτα κονκασέ
- άνηθος
- δάφνη
- αλάτι, πιπέρι
- κανέλα
- 1 πακέτο κριθάρι
Πως το κάνουμε:
- Tσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια στο λάδι μετα βάζουμε και τις σουπιές και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
- Σβήνουμε με το ούζο.
- Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλατοπίπερο, τον άνηθο, την δάφνη και την κάνελα.
- Ρίχνουμε και το κριθαράκι με το ανάλογο νερό και ανακατεύουμε συχνά για να μην μας κολλήσει.καλή μας όρεξη
http://www.sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου