Υλικά:
400 γρ. φέτα
2 καυτερές κόκκινες πιπεριές
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις λιώνουμε με λίγο λάδι στο γουδί.
Προσθέτουμε λίγη - λίγη τη φέτα και το υπόλοιπο λάδι, ώστε να φτιάξουμε ένα κρεμμοειδές μίγμα.
Ρίχνουμε το πιπέρι και το λεμόνι για να δέσει η φέτα με το λάδι.
Βάζουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ και την αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου