Υλικά:
4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φέτα ψιλοκομμένη
2 αυγά χτυπημένα
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι τις ντομάτες, το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τ' αφήνουμε να σιγοβράσουν.
- Όταν η σάλτσα μείνει με το λάδι της, προσθέτουμε το τυρί και τ' αυγά και τα ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε το μείγμα να πάρει μερικές βράσεις και σβήνουμε τη φωτιά.
- Το στραπάτσο σερβίρεται κρύο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου