Υλικά:
2 σκελίδες σκόρδο
¾ του φλιτζανιού πελτές ντομάτας
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
2/3 του φλιτζανιού καρύδια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κόλιανδρο
½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
½ φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Πηγή: lovecooking.gr
2 σκελίδες σκόρδο
¾ του φλιτζανιού πελτές ντομάτας
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
2/3 του φλιτζανιού καρύδια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κόλιανδρο
½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
½ φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
- Σ' ένα γουδί λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέζα αλάτι. βάζουμε το σκόρδο με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια δεμένη αλοιφή.
- Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου