|
- 1 κονσέρβα ντομάτες και 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ή
- 2 φλυτζάνια λάδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κιλό μελιτζάνες
- 3 φρέσκιες ντομάτες και 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1/3 ματσάκι μαϊντανό
- αλάτι και πιπέρι
|
-Κόβετε τις μελιτζάνες σε μακρόστενα κομμάτια
-Τις βάζετε σε ένα μπώλ με νερό και αλάτι για μισή ώρα
-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Προσθέτετε το σκόρδο
-Προσθέτετε την ντομάτα και 1 ποτήρι νερό και αφήνετε να βράσει για λίγο
-Ξεπλένετε τις μελιτζάνες από το αλατόνερο και τις ρίχνετε στην κατσαρόλα
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε τον μαϊντανό
-Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους
sintages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου