Υλικά:
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού
χυμό ενός λεμονιού
225 γρ. πληγούρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1 κολοκύθι σε κορδέλες
1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
1 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε τα λαχανικά με 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.
- Τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου αφού τα γυρίσουμε μια φορά.
- Τα βγάζουμε και τ' αφήνουμε στην άκρη.
- Βάζουμε το πληγούρι για 15 λεπτά σε ένα μπολ με ζεστό νερό.
- Στραγγίζουμε και προσθέτουμε στο μπολ τα λαχανικά.
- Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το λεμόνι, μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα μας δίπλα στο κρέας
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου