|
- 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
- 1 φλυτζάνι αλεύρι
- 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
- λίγη μπύρα
- λάδι για τηγάνισμα
- σκορδαλιά
|
-Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό
-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες
-Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και τη μπύρα να κάνετε ένα πηχτό χυλό
-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά
-Βουτάτε το κάθε κομμάτι στο χυλό να καλυφθεί απ'όλες τις πλευρές
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές
-Σερβίρετε με σκορδαλιά
sintages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου