Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΟΑΜΑΡΤΙΑ

1 κιλο καρυδια
1 κιλο κουβερτουρα ασπρη [την οποία λειώνουμε σε μπέν μαρί ]
500 γρ βανιλια [υποβρύχιο ] μαστίχα
το αλλο μπολ εχει νερο για να βρεχουμε τα χερια μας!!!!!!!!!!!





παίρνουμε λιγη βανιλια [αφού βραξουμε τα χέρια μας, γιατι αλλιώς κολλάει ]
και την κλεινουμε με δυο μισα καρυδια
τα βαζουμε σε ενα δισκο με λαδοκολα.
τα βουταμε μεσα στην λειωμενη κουβερτουρα και με ενα κουταλι τα βγαζουμε..
Την ασπρη κουβερτουρα , αφου λειωσει την αφηνουμε να κρυωσει λιγο για να μπορει να κατσει επανω στα καρυδια.
τα βαζουμε λιγη ωρα στην καταψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου