Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ




Υλικά
1 ψαρονέφρι
Λίγες λιαστές ντομάτες ξεπλυμένες από το λάδι τους
Λίγο χαλούμι
1-2 πιπεριές Φλώρινας από βάζο
Αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα μουστάρδας:
½ κουτί κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα ή και περισσότερο
Λίγοι κόκκοι από πιπέρι ροζ
Εκτέλεση
Για το ψαρονέφρι:

Ανοίγουμε το ψαρονέφρι με ένα μαχαίρι, απλώνουμε τα υλικά της γέμισης και αλατοπιπερώνουμε.


Τυλίγουμε το ψαρονέφρι σε ρολό και το βάζουμε σε λαδόκολλα κλείνοντας τις άκρες της σαν καραμέλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190οC για 30 λεπτά. Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά στο γκρίλ.



Γία τη σάλτσα μουστάρδας:

Για τη σάλτσα μουστάρδας αφήνουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τους κόκκους πιπεριού. Αφήνουμε να δέσει λίγο.

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες και περιχύνουμε με τη σάλτσα



Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου