Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ




http://newpost.gr/post/159047/i-eykoli-syntagi/ 
 

Υλικά: 


    400 γρ. φέτα
    2 καυτερές κόκκινες πιπεριές 
    1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 
    ½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι 
    2 κουταλιές της σούπας λεμόνι 


Εκτέλεση: 


    Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις λιώνουμε με λίγο λάδι στο γουδί.
    Προσθέτουμε λίγη - λίγη τη φέτα και το υπόλοιπο λάδι, ώστε να φτιάξουμε ένα κρεμμοειδές μίγμα.
    Ρίχνουμε το πιπέρι και το λεμόνι για να δέσει η φέτα με το λάδι.
    Βάζουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ και την αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.


Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου