Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ




http://newpost.gr/post/160373/i-eykoli-syntagi/ 


Υλικά:

4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φέτα ψιλοκομμένη
2 αυγά χτυπημένα
πιπέρι


Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι τις ντομάτες, το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τ' αφήνουμε να σιγοβράσουν.
  2. Όταν η σάλτσα μείνει με το λάδι της, προσθέτουμε το τυρί και τ' αυγά και τα ανακατεύουμε.
  3. Αφήνουμε το μείγμα να πάρει μερικές βράσεις και σβήνουμε τη φωτιά.
  4. Το στραπάτσο σερβίρεται κρύο.
Πηγή: lovecooking.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου