Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΠΕΡΟΝΤΟΜΑΤΑ




http://newpost.gr/post/160086/H-eykoli-syntagi/ 

Υλικά:

2 σκελίδες σκόρδο
¾ του φλιτζανιού πελτές ντομάτας
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
2/3 του φλιτζανιού καρύδια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κόλιανδρο
½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
½ φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό


Εκτέλεση:

  1. Σ' ένα γουδί λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέζα αλάτι. βάζουμε το σκόρδο με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια δεμένη αλοιφή.
  2. Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.


Πηγή: lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου