Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΩΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΥΛΙΚΑ
750 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
750 γραμμάρια καρότα
750 γραμμάρια πατάτες
750 γραμμάρια μπιζελάκι

ΣΩΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
1 λίτρο γάλα
1,5 κ.σ. κάρι (μπαχαρικό)
1 ποτήρι του νερού αλεύρι
150 γραμμάρια μαργαρίνη,μαύρο πιπέρι,αλάτι
200 γραμμάρια κασέρι τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΩΣ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
Βάζουμε στον τεντζερέ βούτυρο και αλεύρι, το οποίο και καβουρντίζουμε, προσθέτουμε σιγά-σιγά το γάλα και προσέχουμε να μην βολιάσει το αλεύρι.Μετά προσθέτουμε το κάρι, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι και όλα μαζί τα ανακατεύουμε, ψήνοντάς τα για πέντε περίπου λεπτά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα.Μετά βράζουμε το κοτόπουλο. Εάν τα μπιζέλια είναι κονσέρβα δεν χρειάζονται βράσιμο, εάν είναι φρέσκα, ναι. Μετά , όλα αυτά τα ανακατεύουμε και περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου