ΥΛΙΚΑ
ψάρια για όσα άτομα έχουμε
1 φλυτζάνι λάδι
1 κ.γ. δυόσμο
κόκκινο πιπέρι σε σκόνη
3 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα αλάτι , μαύρο πιπέρι
1 κ.γ. υγροποιημένη σάλτσα
2 κουτάλια ξυσμένο τυρί κασέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπούμε στο γουδί το σκόρδο. Μέσα στο λάδι βάζουμε το σκόρδο, τον δυόσμο, το κόκκινο πιπέρι, το μαύρο πιπέρι , το αλάτι και τα ανακατεύουμε.Μετά βάζουμε επάνω και μέσα στα ψάρια από αυτό το μίγμα .Επί το πλείστον, το κοπανισμένο σκόρδο το βάζουμε στην κοιλιά του ψαριού και μετά βάζουμε τα ψάρια σε κεραμικό ή σε ταψί, τα οποία τα τοποθετούμε σε μέτριας θερμοκρασίας φούρνο. Μετά από 15 λεπτά είναι έτοιμα.
ψάρια για όσα άτομα έχουμε
1 φλυτζάνι λάδι
1 κ.γ. δυόσμο
κόκκινο πιπέρι σε σκόνη
3 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα αλάτι , μαύρο πιπέρι
1 κ.γ. υγροποιημένη σάλτσα
2 κουτάλια ξυσμένο τυρί κασέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπούμε στο γουδί το σκόρδο. Μέσα στο λάδι βάζουμε το σκόρδο, τον δυόσμο, το κόκκινο πιπέρι, το μαύρο πιπέρι , το αλάτι και τα ανακατεύουμε.Μετά βάζουμε επάνω και μέσα στα ψάρια από αυτό το μίγμα .Επί το πλείστον, το κοπανισμένο σκόρδο το βάζουμε στην κοιλιά του ψαριού και μετά βάζουμε τα ψάρια σε κεραμικό ή σε ταψί, τα οποία τα τοποθετούμε σε μέτριας θερμοκρασίας φούρνο. Μετά από 15 λεπτά είναι έτοιμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου