1/2 βιτάμ
4 αυγά
150 γραμμάρια τρούφα
3/4 της κούπας γάλα
1 μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 κούπα ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ΣΙΡΟΠΙ:
1 κούπα ζάχαρη
1/2κούπα νερό
χυμό από μισό λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
4 αυγά
150 γραμμάρια τρούφα
3/4 της κούπας γάλα
1 μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 κούπα ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ΣΙΡΟΠΙ:
1 κούπα ζάχαρη
1/2κούπα νερό
χυμό από μισό λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
τυπάμε για πέντε λεπτά όλα τα υλικά του κέικ
και βάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη για πέντε λεπτά και όταν βράσει προσθέτουμε το κονιάκ και το χυμό λεμονιού.
Όταν ψηθεί το κέικ, το αφήνουμε ένα τέταρτο να κρυώσει και το σιροπιάζουμε με το σιρόπι ζεστό.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη για πέντε λεπτά και όταν βράσει προσθέτουμε το κονιάκ και το χυμό λεμονιού.
Όταν ψηθεί το κέικ, το αφήνουμε ένα τέταρτο να κρυώσει και το σιροπιάζουμε με το σιρόπι ζεστό.
ΠΗΓΗ cooktherapy.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου