Υλικά:
1 κουτί τετράγωνα μπισκότα πτιμπέρ
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου (χωρίς βράσιμο με κρύο νερό)
1 φακελάκι φρουί ζελέ ανανάς
Κομπόστα ανανάς σε ροδέλες
1 και 3/4 φλυτζάνι γάλα
Λίγο γάλα ακόμα για τα μπισκοτάκια
Εκτέλεση:
- Σε 1 και 3/4 φλυτζάνι κρύο γάλα διαλύουμε σιγά, χτυπώντας με το μίξερ, τα δύο φακελάκια άνθος αραβοσίτου μέχρι να πάρουμε μια πηχτή κρέμα.
- Σε ένα πιατάκι βάζουμε λίγο γάλα και μουσκεύουμε τα μπισκοτάκια.
- Τα στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ και από πάνω περνάμε μια στρώση κρέμας.
- Από πάνω βάζουμε μια δεύτερη στρώση πτιμπέρ και ξανά κρέμα.
- Επαναλαμβάνουμε μια φορά ακόμα και τελειώνουμε με την κρέμα.
- Στραγγίζουμε τις ροδέλες ανανά και τις κόβουμε στη μέση στολίζοντας το επάνω μέρος του γλυκού, όπως μας αρέσει.
- Ετοιμάζουμε ένα φακελάκι φρουί ζελέ ανανά και μόλις κρυώσει το ρίχνουμε πάνω από το γλυκό μας.
- Το μεταφέρουμε στο ψυγείο και μόλις πήξει το φρουί ζελέ είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου