Υλικά:
500 γρ. λευκά μανιτάρια
6 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά κονιάκ
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε σ' ένα μπολ με το αλάτι, το σκόρδο και το λάδι.
Τα βάζουμε σ' ένα πυρίμαχο βαθύ πιάτο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο C φούρνο για 20 λεπτά.
5 λεπτά πριν τα βγάλουμε τα ραντίζουμε με το κονιάκ.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου