Υλικά:
3 - 4 μεγάλες πατάτες
2 μέτρια κρεμμύδια
½ φλυτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
2 κουταλιές της σούπας ξερό δυόσμο
θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε σχολαστικά τον φλοιό από τις πατάτες και τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
- Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 45 λεπτά περίπου.
- Δοκιμάζουμε αν έχουν γίνει μ΄ένα μαχαίρι και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Στην συνέχεια, αφαιρούμε όση φλούδα βγαίνει (την υπόλοιπη την αφήνουμε) και αφού τις κόψουμε σε μεγάλα κομμάτια τις βάζουμε σ΄ένα μπώλ.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε μισές ροδέλες, το μπούκοβο,τον ξερό δυόσμο, το θαλασσινό αλάτι και στο τέλος το λάδι.
- Ανακατεύουμε ελαφρά και καλή όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου